Åbent Hus hos Asylforum Aalborg

Vi – danskere, flygtninge, internationale – mødes hver fredag kl. 16-18 og laver aktiviteter sammen. Vores ambition er, at hjælpe den enkelte med råd eller danskundervisning, men der er også plads til snak, spil, madlavning og andet, og vi er altid åbne for nye idéer. Kom og vær med!
Vi mødes hver fredag kl. 16 i Søndergade 12, tæt ved gågaden og biblioteket.
Den første Fredag i måneden mødes vi på Mylius Erichsens Vej 1, hvor der er mange computere til IT undervisning, motionsrum m.m. Du kan læse mere om vores aktiviteter her: https://asylforumaalborgdk.wordpress.com/

♥ Møde hinanden over samtale, spil og oplæg
♥ Oplysning og hjælp til at forstå breve og kulturelle forskelle
♥ Lave mad og spise sammen
♥ Holde undervisning i Dansk, Engelsk, IT, m.m.
♥ Være en del af et solidarisk forum, hvor gensidig læring finder sted

We – Danes, refugees, internationals – meet on Fridays at 4-6 pm and do activities together. Our ambition is to help on an individual basis with advice or practice Danish but there is also time for chatting, playing games, cooking and other things, and we are always open to new ideas. Come join us!
We meet every Friday at 16 in Søndergade 12. Close the walking street and the library. The first Friday of every month we meet at Mylius Erichsens Vej 1, where there are computers we can use, fitness rooms etc.
You can read more of our activities here: https://asylforumaalborg.wordpress.com/

♥ Meet each other over conversation, games or presentations
♥ Information and assistance with understanding letters and culture
♥ Cooking and dining together, when we feel like it.
♥ Practicing Danish, English or IT, etc
♥ Being a part of a solidary forum where mutual learning happens