Home NYHEDER DFUNK valgaften for unge flygtninge og danskere

DFUNK valgaften for unge flygtninge og danskere

0
DFUNK valgaften for unge flygtninge og danskere

Som en del af DFUNK’s kommunalvalgskampagne, Vi Stemmer, inviterer DFUNK Nordjylland til valgaften! Kom glad til en længe ventet aften fyldt med en herlig blanding af underholdning og politik, demokrati og god mad, debat og hygge.

Arrangementet starter kl 16:45 ved hovedindgangen til Aalborg Kongres og Kultur Center, hvor vi mødes for at få rundvisning og information om kommunal- og regionsvalget på valgstedet i Aalborghallen. Derefter går vi en lille tur gennem Kildeparken til Skipper Clement Skolen på Gammel Kærvej 30, hvor vi byder på vegetarisk ‘valgflæsk’ fra kl 18. Efter fællesspisning byder DFUNK Nordjylland velkommen til den syriske komiker med flygtningebaggrund, Thaier Albakri, som vil lave et særligt ‘comedy show’ for os om politik og demokrati

Med andre ord er arrangementet delt op i flere dele, og du må gerne vælge kun at komme til én af delene – f.eks. først møde op på Skipper Clement Skolen omkring kl 18. Men uanset hvad bedes du tilmelde dig til vores mail nordjylland@dfunk.dk. Alle unge uanset baggrund eller relation til DFUNK er velkomne til at være med til det hele – også selvom du ikke har flygtningebaggrund.

Der vil i begrænset omfang ydes tilskud til transport for unge med flygtningebaggrund, som bor uden for Aalborg. Nærmere info følger!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here