Venskabsgrupper for flygtningebørn

Børn med flygtningebaggrund får gode oplevelser og et nyt fællesskab gennem venskabsgrupperne.
Venskabsgrupper er fritidsaktiviteter for børn i flygtningefamilier, der har til formål at etablere venskaber til andre børn i samme situation og øge kendskabet til lokalområdet. Unge frivillige fra Red Barnet Ungdom arrangerer aktiviteter i lokalområdet i weekenden for mindre grupper af børn. Hver lørdag eller søndag vil 3-4 frivillige mødes med 6-8 børn og laver aktiviteter i lokalområdet, såsom at besøge den lokale legeplads, biblioteket, den lokale fodboldklub eller gå i parken. Det er gratis eller billige aktiviteter, så børnene selv kan gøre det med deres familier.

Er dit barn i alderen 6-12 år og har det lyst til at være en del af en venskabsgruppe, så se mere her: https://redbarnetungdom.dk/indsatsomraader/ret-til-fritid/venskabsgrupper-for-boern-paa-flugt/

 

Kontaktperson på sekretariatet:
Lærke Marie Nielsen
laerkenielsen@redbarnetungdom.dk