Ledsagelse til sundhedsvæsnet

Til dig der har brug for hjælp til at finde rundt i det Danske Sundhedsystem.

Vi ledsager og støtter alle, der har svært ved at benytte sundhedsvæsenets tilbud.

Det kan være svært at huske alt, der bliver sagt og sker ved lægen. Hvis du har lyst sidder ledsageren med ved konsultationen, hjælper med at huske hvad der bliver sagt og støtter borgeren i at få stillet sine spørgsmål.

Ledsageren er en sundhedsfaglig studerende, der ledsager et menneske, der har udfordringer i mødet med sundhedsvæsenet. Inden aftalen kan du og ledsageren snakke om hvad der skal ske og vende hvad du har af behov, udfordringer eller spørgsmål i forbindelse med aftalen.

Der er desværre ikke mulighed for at varetage tolkeopgaven, men ledsageren vil være behjælpelig med at forstå og huske, hvad der bliver sagt og aftalt.

Hvis du har brug for hjælp, så kontakt os.

Telefon: 42 95 42 35

Mail: klb@socialsundhed.org

https://socialsundhed.org/