Home Sociale fællesskaber Café Smukke Kulturer – FrivilligAalborg

Café Smukke Kulturer – FrivilligAalborg

0
Café Smukke Kulturer – FrivilligAalborg

Her mødes vi i Dansk Flygtninge Hjælp til socialt samvær/hygge, samtale og forskellige aktiviteter. Caféen fungerer som en social oase midt i en til tider hektisk hverdag med mange bekymringer. Nogle ønsker at øve dansk og blive klogere på kultur og samfund i Danmark, mens andre søger det uformelle samvær over en kop kaffe. Caféen er åben for alle flygtninge, unge og gamle, enlige og familier med børn.

Åbningstider:
Tirsdage kl. 15.30-18.30
Torsdage kl. 15.30-18.30

Mødested:
De Frivilliges Hus
Hadsundvej 35, 1. sal
9000 Aalborg

Kontakt:
Winnie Lauritzen: winnie@lauritzenpost.dk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here