Home Sociale fællesskaber MadMekka DFUNK

MadMekka DFUNK

0
MadMekka DFUNK

Madmekka er et madfællesskab, hvor unge mødes om madlavning og fællesspisning. Vi udveksler madkulturer, danser kædedans, spiller spil og spiser mad fra hele verdenen. Alle kan byde ind med opskrifter eller forslag til menuer – vi laver alt fra litauisk, fransk og syrisk mad. Der laves som udgangspunkt vegetarisk mad, og under alle omstændigheder er der altid et vegetarisk alternativ, og der tages højde for andre allergier/kostvaner mv.

Selvom vi samles om madlavningen, så handler Madmekka om meget mere end mad. Alle, frivillige, som deltagere, spiller en aktiv rolle i fællesskabet. Det handler om at skabe et åbent fællesskab, hvor unge løfter i flok og finder plads til hinanden. Derfor bidrager alle til både madlavningen, opvasken og hyggen.

Alle vores aktiviteter er gratis og er åben for alle unge i aldersgruppen 15-30 år.

Dansk Flygtningehjælp Ungdom refunderer alle udgifter, når du tager offentlig transport til din nærmeste Madmekka.

Mandag kl. 17.00-20 hos GAME Streetmekka (Kridtsløjfen 10, 9000 Aalborg).

Kontakt DFUNK
Tlf. 26 77 89 40
mail@dfunk.dk

Læs mere på Facebook: Madmekka Aalborg DFUNK x GAME | Facebook

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here