Home Sociale fællesskaber Netværksfamilie/person – FrivilligAalborg

Netværksfamilie/person – FrivilligAalborg

0
Netværksfamilie/person – FrivilligAalborg

Netværksfamilier er for både familier og enkeltpersoner. En frivillig netværksfamilie/kontaktperson kobles med en flygtningefamilie eller en enkeltperson, som man følger. Med en frivillig kontaktperson kan man få praktisk og social hjælp og lave aktiviteter sammen, så det bliver lettere at forstå det danske samfund og finde sig til rette i sit nye lokalområde, ligesom der er mulighed for at knytte personlige bånd.

Hvor ofte man mødes, aftaler parterne indbyrdes, men det forventes, at man minimum kan mødes en gang om måneden. Derudover bliver man en del af fællesskabet med de andre flygtninge og netværksfamilier under FrivilligAalborg, Dansk Flygtningehjælp.

 

 

Kontaktperson:
Winnie Lauritzen
+45 2295 7796
E-mail: winnie@lauritzenpost.dk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here