Home Kontakt foreningerne Asylforum Aalborg

Asylforum Aalborg

0
Asylforum Aalborg

Asylforum er et sted hvor alle er velkomne! Uanset hvor du er fra, kan vi bruge dig her. Vi vil især gerne lære nye folk at kende. Så er du ny i Aalborg, så mød op, og spørg os om alting eller tag med på en tur rundt i byen. Danskere er dog også velkomne, især hvis du vil hjælpe med at øve dansk, lave mad eller har noget andet interessant at byde på 🙂
Asylforum er en forening, der interesserer sig for asylpolitiske forhold, eller som er berørt af disse. Vi er åbne for alle uanset om du er asylansøger, flygtninge med opholdstilladelse eller dansker. Vores mål er at etablere dialog med asylansøgere og flygtninge, baseret på deres tanker og behov. Vi vil gerne gøre lidt for at mindske den isolation og eksklusion, som mange asylansøgere udsættes for.
Kontakt os:
Søndergade 12
9000 Aalborg

E-mail: kontaktasylforum@gmail.com
Hjemmeside: https://asylforumaalborgdk.wordpress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/AsylforumAalborg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here