Home Sociale fællesskaber Åbent hus – Asylforum Aalborg

Åbent hus – Asylforum Aalborg

0
Åbent hus – Asylforum Aalborg

Vi – danskere, flygtninge, internationale – mødes hver fredag kl. 17-22 og laver aktiviteter sammen. Vores ambition er at hjælpe den enkelte med råd eller danskundervisning, men der er også plads til snak, spil, madlavning og andet, og vi er altid åbne for nye idéer. Kom og vær med!

Aktiviteter:
Åbent Hus (Mandage kl. 15).
Vi hænger bare ud, øver nogle gange lidt sprog, besvare spørgsmål og der er oftest nogle, der syr. Vi har både en sød og dygtig skrædder til at hjælp og gratis materialer. Kan nogle lokkes til det, laver vi ofte også mad sammen.

Velkommen til Aalborg (Fredage fra kl. 15).
Vi hjælper dem der er ny med spørgsmål omkring Aalborg og Danmark. Vi viser også gerne rundt i byen og har en ægte interesse og lyst til at byde asylansøgere velkommen.

Måneds Møder (Første Søndag i hver måned kl. 14).
Vi har introduktion for ny frivillige fra kl. 14 til 14.30. Herefter holder vi et møde om vores månedlige aktiviteter og slutter ofte med et debatemne, en film og mad.

Ture til Asylcentre (ingen fastlagte tidspunkter).
Turene til de forskellige asylcentre planlægges af dem, der leder turene, som sætter en dato op på vores interne facebook side. Vi har også møde hvor vi planlægger aktiviteterne i eventgruppen, dog er vi i stor mangel på pålidelige koordinatorer.

Kontakt:
Mail:
kontaktasylforum@gmail.com
Web: asylforumaalborgdk.wordpress.com
Facebook: https://www.facebook.com/AsylforumAalborg/timeline?ref=page_internal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here