Home Kontakt foreningerne BROEN Aalborg

BROEN Aalborg

0
BROEN Aalborg

BROEN Aalborg er oprettet i 2009 og er en frivillig forening, der hjælper udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv.

Vi er en lokalafdeling under BROEN Danmark. BROEN Aalborg har som formål at støtte socialt udsatte børn i alderen 6-17 år ud i fritidsaktiviteter ved, at vi betaler kontingent og nødvendigt udstyr. Med vores hjælp kan de på lige fod med andre børn få mulighed for at dyrke sport og fritidsinteresser i lokale foreninger og andre kulturelle tilbud. Vi støtter børn og unge i samarbejde med pædagoger, sagsbehandlere, sundhedsplejersker, lærere, SSP og andre, der har tæt kontakt med børnene i deres daglige arbejde. Midlerne kommer fra søgte fonde, puljer og private sponsorer.

BROEN Aalborg har siden starten aktiveret over 400 børn og støtter pt. aktive børn i 30-35 forskellige fritidsaktiviteter, der giver børnene et socialt samvær med jævnaldrende. Løbende får vi nye børn, som vi støtter med kontingent og evt. udstyr.

E-mail: info@broen-aalborg.dk
Hjemmeside: https://broen-danmark.dk/aalborg/om-os/
Facebook: https://www.facebook.com/BROEN-Aalborg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here