Home Rådgivning Ledsagelse til sundhedsvæsnet

Ledsagelse til sundhedsvæsnet

0
Ledsagelse til sundhedsvæsnet

Har du brug for ledsagelse til en aftale i sundhedsvæsenet?

Har du selv, eller kender du en, som har brug for at blive fulgt til en aftale i sundhedsvæsenet, så står vi klar til at hjælpe dig i Social Sundhed.

Vi hjælper med ledsagelse til lægebesøg, tandlæge, fysioterapi, skadestue, vagtlæge, psykolog, medicinafhentning, undersøgelser og behandlinger hos speciallæge. Vi kan også hjælpe med at være tovholder på behandlingsforløb og hospitalsindlæggelse samt fx hjælpe med at huske aftaler i sundhedsvæsenet.

Ring til os – du behøver ikke at blive visiteret

 

Alle kan ringe til vores vagttelefon: Det gælder dig der har brug for støtte, eller hvis du er pårørende eller du er sundhedspersonale. Du er velkommen til at ringe, hvis der er behov for ledsagelse til en allerede fastlagt aftale, eller hvis du har behov for en indledende snak inden påbegyndelse af et længere forløb i sundhedsvæsenet.

Vagttelefonen sørger for at skabe kontakt mellem en frivillig studerende (en brobygger), og den person, der har brug for støtte. Vores brobyggere studerer på uddannelser indenfor sundhed. Vi er klædt på til opgaven, og vi ønsker at bidrage til et mere overskueligt og værdigt forløb for dig, som står i en sårbar situation.

Kontakt:
Telefon: 42 95 42 35
Mail: klb@socialsundhed.org

Vi holder til i De Frivilliges Hus på Hadsundvej 35 alle hverdage kl. 18-15.30.

Læs mere på https://socialsundhed.org/ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here