Home Økonomisk hjælp Tilskud til fritidsaktiviteter, idræt og kultur

Tilskud til fritidsaktiviteter, idræt og kultur

0
Tilskud til fritidsaktiviteter, idræt og kultur

BROEN Aalborg har som formål at støtte socialt udsatte børn i alderen 6-17 år ud i fritidsaktiviteter ved, at vi betaler kontingent og nødvendigt udstyr. Med vores hjælp kan de på lige fod med andre børn få mulighed for at dyrke sport og fritidsinteresser i lokale foreninger og andre kulturelle tilbud.

Vi støtter børn og unge i samarbejde med pædagoger, sagsbehandlere, sundhedsplejersker, lærere, SSP og andre, der har tæt kontakt med børnene i deres daglige arbejde. Midlerne kommer fra søgte fonde, puljer og private sponsorer.

Læs mere her: https://broen-danmark.dk/aalborg/om-os/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here