Home Sproghjælp Hovedbibliotekets Sprog- og lektiecafé for børn og voksne

Hovedbibliotekets Sprog- og lektiecafé for børn og voksne

0
Hovedbibliotekets Sprog- og lektiecafé for børn og voksne

Vi er en gruppe yngre og ældre frivillige fra Frivillig Aalborg, Dansk Flygtningehjælp, som hjælper børn og unge med lektier i dansk og andre skolefag. Vi hjælper elever fra 1. klasse op til 3.g, så vidt vi kan. Hvis der skulle være et fag, som vi ikke selv kan klare, prøver vi at finde nogen, der kan. Hjælpen foregår en-til-en, så vidt det er muligt.

Vi hjælper ligeledes voksne med lektier og sprogtræning. Man kan komme med sine lektier fra Sprogcentret, VUC eller andre uddannelser, eller man kan bare komme for at øve sig i at tale dansk. Vi hjælper også med praktiske spørgsmål som breve til og fra det offentlige, jobansøgninger osv. Hjælpen foregår en-til-en, så vidt det er muligt.

Hver onsdag kl. 15-17 for voksne og børn. Alle kan møde op uden forudgående aftale. 

Find os:
Hovedbiblioteket
Rendsburggade 2
9000 Aalborg

Kontakt:
Elsebeth B. Jørgensen
E-mail: elsebjoernbak@gmail.com

Hanne Baden
E-mail: hanne.baden@gmail.com  

Hjemmeside: http://www.flygtningaalborg.dk/hovedbiblioteket-voksne/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here