Home Økonomisk hjælp Traditionstoget

Traditionstoget

0
Traditionstoget

Det er ikke alle forældre, der har råd til at give deres børn oplevelser på lige fod med deres kammerater. Ferie og udflugter er for nogle børnefamilier svære at overkomme eller umulige at få plads til i budgettet.

Med Traditionstoget hos Mødrehjælpen giver vi børn og deres forældre mulighed for at komme på ferieture og udflugter i løbet af året og se noget andet end de daglige omgivelser. Vi tager blandt andet på en årlig sommertur samt diverse udflugter, som typisk går til Aalborg ZOO, Fårup Sommerland eller lignende. Sidst på året holder vi en traditionel juletræsfest.

Vi fokuserer på at give børn og forældre positive oplevelser og familieminder samt styrke netværksdannelse mellem de deltagende børnefamilier.

Sådan deltager du
Vores udflugter og arrangementer annonceres på vores Facebookside. Du kan også altid skrive en mail til os på aalborg.lf@moedrehjaelpen.dk og høre, hvornår næste tur finder sted.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here