Home Rådgivning Makker-par – DFUNK

Makker-par – DFUNK

0
Makker-par – DFUNK

Makker-par er både for dig, der er kommet til Danmark som flygtning og leder efter et job eller vil søge ind på en uddannelse og for dig, der selv har erfaring med det danske uddannelsessystem og jobmarked.

Som Makker-par udforsker I fremtidsplaner i uformelle hverdagsrammer og bruger tid på oplevelser og aktiviteter, som I synes er sjove.

Fælles for begge makkere er en lyst til at lære et nyt menneske at kende. Sammen udforsker I fremtidsmuligheder for uddannelse og job i uformelle hverdagsrammer, og bruger tid på oplevelser og aktiviteter, som I synes er fede, f.eks. afghansk filmfestival, bowling, kage på café, udveksling af madkulturer og fodbold på stadion.

Læs mere og tilmeld dig her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here