Home Rådgivning Telefonrådgivning for ukrainske forældre og børn

Telefonrådgivning for ukrainske forældre og børn

0
Telefonrådgivning for ukrainske forældre og børn

Børns Vilkår har åbnet for rådgivning til ukrainske forældre og børn
BørneTelefonen har fået ukrainske rådgivere. De ukrainske børn kan ringe annonymt til BørneTelefonen på ukrainsk, hvis de har brug for en voksen, der lytter, støtter og giver råd. Det kan være stort og småt – og det er gratis.

De ukrainske forældre kan vi give et kendskab til barnets rettigheder, give dem et overblik over forældrenes handlemuligheder samt hjælp til at forstå situationen fra barnets perspektiv og meget mere. Rådgivningen på ForældreTelefonen foregår på ukrainsk og er også gratis.

Åbningstiderne er:
Mandag: 10-14
Tirsdag: 10-14
Onsdag: 15-19
Torsdag: 10-14
Fredag: 10-14

For børn er nummeret: 116 111

For forældre er nummeret: 35 55 55 57

På vores fagtelefon kan både fagpersoner, frivillige og private, der huser flygtninge henvende sig, hvis de har spørgsmål eller brug for rådgivning i børnefaglige problemstillinger. Nummeret er 35 55 55 58. Du kan læse mere her: https://bornsvilkar.dk/det-goer-vi/fagtelefonen/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here