Home Velkommen til integrationaalborg.dk

Velkommen til integrationaalborg.dk

Vi har her på siden samlet alle de frivillige aktiviteter og hjælpetilbud inden for flygtninge- og integrationsområdet i Aalborg Kommune.

Mange forskellige parter samarbejder om den gode modtagelse af flygtninge: frivillige sociale foreninger, kommunale medarbejdere, idrætsforeninger, lokale frivilliggrupper, samråd, borgerforeninger, kirker, moskeer og enkeltstående ildsjæle. De betyder, at der er rigtig mange aktiviteter og tilbud, og at der hele tiden opstår nye tiltag, som det kan være svært at følge med i.

For at skabe overblik har vi inddelt dem i kategorierne Sociale fællesskaber, Sproghjælp, Rådgivning, Idræt, Praktisk hjælp og Økonomisk hjælp, som du finder på fanebladene oven for. Inden for hver kategori er de enkelte aktiviteter beskrevet mere detaljeret. I nyhederne finder du annoncering af enkeltstående arrangementer, og i kalenderen finder du det hele, dag for dag.

Vi bestræber os på, at hjemmesiden hele tiden er korrekt og opdateret, men her vi afhængige af, at I fortæller os, hvad I har af aktiviteter og tilbud. Har du/I noget til hjemmesiden, så kontakt os meget gerne, så vi kan få det med i oversigterne: cecilie@frivillighuset.dk

Ligeledes overholder vi lovgivningen om anvendelse af cookies samt håndtering af personfølsomme data. Du kan læse en dyberegående forklaring af vores persondatapolitik her.

Vi arbejder også på, at hjemmesiden hele tiden skal være tilgængelig og opdateret på forskellige sprog og beklager på forhånd, hvis vi ikke altid kan følge med. Heldigvis ved vi, at der er mange hjælpsomme mennesker blandt både danskere og flygtninge, så hjælp hinanden med at læse og forstå.

LYST TIL AT VÆRE FRIVILLIG ELLER TIL AT DELTAGE I EN AKTIVITET?

Husk, at du altid er meget velkommen til at kontakte De Frivilliges Hus i Aalborg. Du kan fx. kontakte os hvis du har lyst til at høre mere om det at være frivillig, eller hvis du måske leder efter en særlig aktivitet du kan deltage i. Vi hjælper dig også gerne med at starte en ny aktivitet op.

Du kan læse mere på husets hjemmeside www.frivillighuset.dk eller kontakte os på mail: frivillighuset@frivillighuset.dk eller telefon: 98 11 13 44.